KOLEGJI UNIVERSITAR BEDËR

 • Adresa: Rr.Jordan Misja, Tiranë / Shqipëri
 • Tel. (Rektorati): +355 4 24 19 200
 • Mobile (Rektorati): +355 67 23 38 333
 • E-mail: info@beder.edu.al
Për informacione të mëtejshme në lidhje me regjistrimet, kontaktoni në numrin e mëposhtëm:
 • +355 67 34 27 001
ZYRA E PËRZGJEDHJES DHE PRANIMIT Idrit Lamaj E-mail :
 
ZYRA E BURIMEVE NJERËZORE Esmeralda Dema E-mail :
SEKRETARIA MËSIMORE Bismiljana Demaj E-mail :
 
ZYRA E MARRËDHËNIEVE ME JASHTË Msc. Eduina Maksuti
E-mail :

Na shkruani

 • Ju lutem, kontrolloni emrin tuaj!
 • Ju lutem kontrolloni mbiemrin tuaj!
 • Ju lutem shkruani një email të vlefshme!
 • Ju lutem kontrolloni subjektin e mesazhit tuaj
 • Ju lutem kontrolloni mesazhin tuaj, kjo është shumë e shkurtër.
 • * Fushat e kërkuara