1. Shefi i Zyrës së PR në Ambasadën Amerikane diskuton me studentët mbi lirinë e shtypit
  2. Lektorë dhe studentë nga “Bedër” morën pjesë në Forumin e 5-të të Dialogut të Politikave Evropiane
  3. Dita Ndërkombëtare e Filozofisë në Bedër
  4. Departamenti i Ekonomisë dhe Biznesit ndau çmimet e dy konkurseve për maturantët
  5. Zhvillohet trajnimi i parë i projektit “Edukimi mbi Median dhe Informacionin me Mësuesit e Ardhshëm”
  6. “Alumni Meeting – Career Path and Success”

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT