1. Shkencat Islame, Bedër organizojnë Shkollë Verore në Vjenë
  2. Kolegji Universitar Bedër diplomon brezin e pestë të studentëve
  3. Kolegji Universitar Bedër partner zyrtar me UNESCO-Unitwin, CS-DC
  4. Ceremonia e Diplomimit 2018
  5. Arbër Çepani dhe Eglent Bici të ftuar në seminarin
  6. I ftuar në Bedër, Drejtuesi i Dep. të Web-it në Top Channel

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë
Ndërkombëtare