1. Lista e kandidatëve fitues – Raundi II (2023 - 2024)
  2. Lista e kandidatëve fitues - Raundi I (2023-2024)
  3. 𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌 𝐈 𝐑𝐈 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐈𝐌𝐈 - “𝐅𝐎𝐑𝐌𝐈𝐌 𝐈 𝐕𝐀𝐙𝐇𝐃𝐔𝐀𝐑 𝐍Ё 𝐅𝐔𝐒𝐇Ё𝐍 𝐏𝐒𝐈𝐊𝐎-𝐏𝐄𝐃𝐀𝐆𝐎𝐆𝐉𝐈𝐊𝐄”
  4. Lista e kandidatëve fitues - Raundi I (2023-2024)
  5. Zhvillohet Shkolla Verore për Programim dhe Grafik Dizajn
  6. Studentët e PR dhe Komunikim Marketingu zhvilluan një vizitë tek “Agna Goup”

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT