1. Zhvillohet simpoziumi ndërfetar:
  2. Sfidat e transmetuesve lokalë dhe rajonalë përballë qasjes online të shërbimeve të tyre
  3. Reforma Zgjedhore si temë diskutimi ndërmjet Oerd Bylykbashit dhe studentëve të Drejtësisë
  4. Publikohen listat e fituesve në programet master
  5. Konferenca e tretë Ndërkombëtare në Gjuhë dhe Letërsi Angleze
  6. Bedër hap dyert për vitin e ri akademik 2016-2017

KALENDARI I AKTIVITETEVE

TË REJA

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë