1. Zhvillohet Workshop-i me temë:
  2. Konferenca e 5-të Ndërkombëtare në Gjuhë dhe Letërsi Angleze
  3. Zhvillohet Bedër Awards 2018
  4. Konferenca ndërkombëtare mbi dialogun ndërfetar
  5. KU Bedër zhvillon ICESS 2018
  6. Aplikoni për të qenë kandidatë fitues për çmimet Bedër Alumni Awards-2018

KALENDARI I AKTIVITETEVE

TË REJA

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë
Ndërkombëtare