1. Arbër Çepani dhe Eglent Bici të ftuar në seminarin
  2. I ftuar në Bedër, Drejtuesi i Dep. të Web-it në Top Channel
  3. Organizohet Konferenca e Katërt Studentore në Shkenca Komunikimi
  4. Eni Vasili, takim me studentët e KU Bedër
  5. Leksion i hapur -Trajtimi i traumave tek fëmijët dhe adoleshentët

KALENDARI I AKTIVITETEVE

NJOFTIME

NJOFTIME PËR STUDENTËT

Më shumë
Ndërkombëtare